lauantai 29. maaliskuuta 2014

Tarjouksia joita et voi ohittaa

Likkeeseemme on saapunut paljon kampanja tuotteita ja tässä hieman tietoa niistä. Vaaleat hiukset alkavat  usein tuummumaan tai kellastumaan. Siihen on paras ratkaisu Kevin Murphyn Blonde Angel. Sarjasta löytyy shampoo, sekä hoitoaine mitkä sisältävät molemmat kelaisuutta taittavaa pigmenttiä. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön eikä tummenna hiusta. Kampanjassa  on nyt shampoo ja hoitoaine sekä molempien tuotteiden ostajalle kuivashampoo kaupan päälle.

Kun haluat pitää hiuksesi viileän sävyisenä on tämä juuri oikea tuote. Yhteis hintaan 56e.

B-longin harjoja on nyt myös saatavilla. Harja soveltuu kaikenlaisiin pidennyksiin, sekä pitkiin hiuksiin hinta 26e. Tässä myös kuva tänään tekemistäni pidennyksistä, missä on käytetty uutta skandinaavian vaaleeta sävyä.

Tangle Teezeriltäkin on saapunut uusi limited edition harja hohtava violetti, mitä on nyt saatavilla rajoitettu erä. Tämä on harja mikä on löydyttävä jokaisen naisen käsilaukusta. Harja on hellävarainen ja avaa kaikki mahdolliset takut hiuksista latvoja katkomatta.
Tarjous kampanjoita on myös lisää: Lazan uusi lakka, missä on töydellisen tasainen suihku ja loistava pito johon kuuluu kaupan päälle matkakoko 36e. Lisäksi Lanzan hennoile hiuksille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine nyt edullisesti yhteishintaan 29e.

Moni on jo kysellyt muutosta ja virallisestihan se tapahtuu Huhtikuun lopussa. Vietämme siis Vappuna uuden liikkeen avajaisia minne kaikki ovat tervetulleita. Liikkeemme face sivuilla on tapahtuma mihin voit liittyä ja seurata lisä infoa sitä kautta. Luvassa on toivottavasti vuosisadan bileet :) Uusi osoite on siis voimakatu 2 LH4 Ratinanrannassa.



Lisäksi huippu tarjouksena Xtremelashes ripsipidennykset alusta 99e (norm 120e)  Huhtikuun loppuun asti. Meillä on nyt käytössä Xtremelashesin uusi ja uudistunut liima, mikä ei vaadi ollenkaan kuivumisaikaa. Sinun ei siis tarvitse pelätä ulkona olevaa kaatosadetta tai miettiä hiustenpesua etukäteen :) Olemme nyt testanneet liimaa 2 päivää ja se on ollut aivan loistava. Tekeminen nopeutuu ja ripsiä saa laitettua normaalia nopeammin.  Kuivumisongelmatkin ovat kokonaan poissa :) Liima on edelleen markkinoiden johtavin allergia testattu liima, mistä on poistettu eniten allergisoivat aineet ja tämä liima sopii myös herkkäsilmäisille
Yleensä Sunnuntait on pyhitetty levolle, mutta sain kunnian tehdä FIT-Body lehden kansikuvan stailauksen ja sen tapahtuu huomenna aamulla. Alan kirjoittamaan jatkossa hiuspalstaa samaiseen lehteen, jossa käsitellään hiusten hoitoa ja liikuntaa ja annan sielä omia tuote vinkkejä sekä autan tekemään kestävän kampauksen. Tästä myöhemmin lisää.

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti