sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Fitnestä myös meillä

Vaikka on pyhä ei PRIMESSÄ sammu valot koskaan. Tänään oli vuorossa fitnessprinsessa koulutuspäivä. Tarkoituksena oli opettaa tuleville kilpailijoille, huoltajille ja asiasta kiinnostuneille kuinka tehdään kilpailuihin lavameikki, sekä kampaus minkä on kestettävä. Mallina minulla oli vanha teami kaverini Laura. Kisa meikissä etenkin on otettava montakin seikkaa huomioon, koska iho maalataan lajiin tarkoitetuilla kisaväreillä, jotka jäljittelevät tummuudeltaan jo tummaihoisen ihonväriä.
Meikki saa olla todella tumma kaikinpuolin, koska siinä esiinnytään lavalla, missä on todella kovat valot. Kävimme myös ihan perusasioita meikistä, mitkä monille saattaa olla ihan uutta tietoa. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti, sillä kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, joka usein esiintyy hilsemäisenä irto ihona. Kun ihoa ei ole kuorittu ei meikkipohjastakaan tule silloin tasainen. Ihoa pitää myös kosteuttaa päivittäin. Kaikilla meikkiä käyttävillä pitäisi olla oikeastaan itsestään selvää puhdistaa iho joka ilta meikistä. Kosmetologiltamme voi kysyä lisää ihonhoidosta. Vaikka tässä kisameikissä on todella tumma pohja on siihen ehdotonta tehdä kolmiulotteisuuttaa joko valokynän tai valovoiteen avulla. Pitää myös muistaa kuinka värit muuttuu iholla, kun pohja on useita aseita tummempi, kun normaalisti.
Tein Lauralle malliksi myös kestävät kiharat. Aina pitää muistaa, että kiharoissa on kaikista tärkeintä mitä tuotteita laittaa hiuksiin ennen kiharoiden tekoa. Kiharat pysyvät kauniimpana kun niitä ei tärkkää lakalla liikaa. Pohjalle kunnon volyymivaahto, kampausta tukeva rakennetta antava tuote, sekä voimakkaan tuen antava lämpösuihke.
SexyHairin soya want flat hair on ehdottomasti oma suosikki tuotteeni tähän tarkotukseen, sekä myös hiusten suoristamiseen.

 Onneksi osallistujien ei tarvinnut olla nälässä ja kiitos siitä  kuuluu ehdottomasti FASTI:lle



Ensi Sunnuntaina on vielä toinen kurssi luvassa ja jatkossa toki lisää, jos riittää kysyntää. Tulemme järjestämään saman tyylisiä iltoja ihan omille asiakkaillemme ja toki aiheena ei silloin ole Fitness. Niistä lisää myöhemmin. Kiitos myös Biancaneveen yhteistyöstä.
Hyvää Loppiasta kaikille
-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti