keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Uusi ajanvaraus järjestelmä

Suurinosa asiakkaistamme on tottunut varaamaan ajan netin kautta aika24 palvelusta. Meillä on vielä ilmeisimmin tämän vuoden puolella vaihtumassa varausjärjestelmä varaa.com palvelun alle, minkä olisi tarkoitus palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Siirto ajankohta ei ole vielä tarkka, mutta toivomme kärsivällisyyttä teiltä asiakkailta ja toivomme, että homma menee sulavasti eteenpäin. Primeen on tulossa, muutenkin pientä pintaremonttia ja tällähetkellä järjestys odotustilassa on hieman ahdas, mutta nyt vaan on ollut niin hirveä kiire, että sisustuksen uudelleen suunnittelu siirtyy ensi vuoteen. Alkuvuosi on aina alallamme rauhallisempi, joten silloin on paremmin aikaa.


Tänään saapui muutama GHD:n limited edition Wonderland muotilurautaa. Rauta vaihtelee kameleonttimaisesti väriään ja on luonossa vielä upeampi ilmestys, kun kuvassa. Hinta on 199e. Upea joululahja idea. GHD:n rautoja on myös saatavilla muissakin väreissä. Kysy kampaajaltasi :)

Moroccanoilin sarja täydentyi jälleen. Tuotevalikoimaan täydennystä tuli lämpösuojan ja volume vaahdon muodossa. Molemmat ovat ns. perus tuotteita, eivätkä tarvitse mitään erityisiä kikkailuja käytössä.



Samoin meidän Lanzan tuotteet ovat nyt täydentyneet. Sarjaa on pikkuhiljaa otettu käyttöön salongissamme ja on nyt jäänyt pysyväksi. Tuotteet ovat hyviin tiiviitä koostumukseltaan ja pitääkin muistaa kertoa teille, että shampoo pitää "vahdottaa" ensin käsissä, ennen kun sen laittaa hiukseen muuten se ei vaahtoa.

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti