maanantai 4. marraskuuta 2013

Virkistäytynyt henkilökunta

Meillä oli viikonloppuna PRIMEN pikkujoulut Tallinnassa. Mielestäni tälläiset karkelot ovat hyviä hengen nostattajia ja samalla tutustuu toisiin vieläkin paremmin. Yhteiset hyvät mustot kantavat vielä pitkään hedelmää, joita on pimenevinä päivinä hauska muistella. Sisällöltään ne muistutti muuten aika perinteisiä pikkujouluja, eli syömistä, juomista, kylpylää, tarinoita ja hulvatonta nauramista. On ihanaa olla työpaikassa, missä on hyvä ilmapiiri, mahtavat työkaverit, sielä voi hyvin ja kaikki tulevat erinomaisesti toimeen keskenään. Nyt olemme tietenkin virtaa täynnä ja keskitymme seuraavaksi omien asiakkaidemme pikkujouluihin.








Meille saapui tänään muutamia värejä testiin, mitä kokeilin asiakkailleni. Värit on suunnattu vaaleiden hiusten värjäämiseen. Tänään asiakkaani olivat vain blondeja, joten tuumasta toimeen ja kokeilemaan. Ensimäisenä tein vaaleaan pohjaan (sävyistä kaikkein vaaleimman) kylmän sävyn. Kyseisen asiakkaani hius on vai sellainen, joka värjäyksien välissä alkaa aina muuttumaan hyvinkin nopeasti lämpöiseksi. Kuvat ennen ja jälkeen.

Lopputulos oli erittäin hyvä. Toiselle asiakkaalleni tein vielä paljon kylmemmän sävytyksen ja sekin oli lopputulokseltaan oikein hyvä. Kuvat ennen ja jälkeen.

Hiuksia ei leikattu ollenkaan. Vaalean hiuksen tummemmaksi värjäys on usein meille kampaajille se haastavin tehtävä, koska hius saattaa olla paikoittaan paljon huokoisempi (huonommassa kunnossa), jota ei päälepäin näy. Asiakkaan toive on usein hiekanvaaleaa, beigeä tai toffeeta :) joskus se saattaa olla jopa mahdoton tehtävä, jos hius on niin käsitelty. Jospa tässä  värissä olisikin meille uusi apuväline?

Marraskuun kamppanjat tulevat tässä :

..Isäkin tykkää hemmottelusta...
Lahjakortti tarjous isälle 
FOR MEN kasvohoito nyt 49€( norm.55€)

Tarjous voimassa 4.11-10.11




*MARRASKUUN TARJOUKSET*
UPEANA JUHLIIN

MESOTERAPIA KASVOHOITO 3-SARJA -10% 6-SARJA -20% (norm. alk.170€)
Mesoterapialla sinullekkin pehmeämpi, kirkkaampi,terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mesoterapia on tehokas veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet),arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mesoterapia vahvistaa myös auringon vaurioittamaan ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

SUGARING CANE VARTALOSOKEROINNIT YKSI ALUE -10% KAKSI ALUETTA -20%

KIINTEYTTÄVÄ JA KIRKASTAVA KASVOHOITO HIERONNALLA + KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 80€ (norm.110€)

MODEL SEN RINTAHOITO 50€ (norm.70€) sarjahoito 8krt/2krt vko 350€ (norm.490€)
Täyteläistää ja kiinteyttää povea
-Täydellinen ihonhoitolinja, joka koostuu "muotoja tuovasta" voiteesta, konsentraatista ja naamiosta; tuloksena luonnollisesti ja pitkäkestoisesti suuremmilta näyttävät rinnat.


Hyvää alkanutta viikkoa
-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti