lauantai 16. marraskuuta 2013

Joulu on kohta ovella

Primeen on saapunut jo paljon Joululahja paketteja. Moroccanoilin limited edition juhlalaukku. Laukku sisältää shampoon, hoitoaineen ja paljon palkintoja saaneen  hiusöljyn. Tämä on lahja mistä jokainen nainen,miksei mieskin ole onnellinen. Hinta 70€ (norm 104e) Moroccanoil on arvostettu sarja ympäri maailman ja monet tähdet vannovat sarjan nimeen. Moroccanoil sarja lajenee pikkuhiljaa Suomessa ja loppuvuodesta on tulossa vielä täydennystä uutuuksien merkeissä. Lakasta on tulossa vahvempi versio, syväpuhdistava shampoo, geeli, vaha ja kosteuttava shampoo sekä hoitoainen.
Kevin.Murphyltä on myös saatavilla upeita Joulukamppanja tuotteita. Buying.Time Upea lahjapakkaus sisältää uudet Young.Again shampoon, hoitoaineen sekä Young.Hands käsivoiteen. Hinta 56e (norm 74e)
Kevin.Murphyn IT.KIT on saatavilla kahdessa eri versioissa Angel ja Hydrate.Me. Pakkaus sisältää 3kpl 100ml tuotetta. Shampoon, hoitoaineen, sekä motoilutuotteen. Hinta on 36e (norm 54e)
Kevin.Murphy käyttää tutteissaan tuoksuina eteerisiä öljyä ja nyt saammekin nauttia mahtavista aisteja herättävistä tuoksuista kynttilän muodossa. Saatavilla lahjapakkaus, joka on niin kaunis, ettei se tarvitse edes paketointia. hinta on 38e. Saatavilla vain rajoitettu määrä. Lahja pakkausia saapuu pikkuhiljaa Marraskuun aikana lisää ja laitamme tänne lisää kuvia sitämukaan. Muistattehan että meiltä saa myös ostettua lahjakortteja niin Kampaamo kuin kosmetologipalveluihin.
Anubis Barcelona ihonhoitosarja on asiakkaiden mieleksi pudottanut monien tuotteiden hintoja. Nyt esimerkiksi tämä loistava Effectivity instant geeli, joka korjaa ilmejuonteita botoxin tavoin 79€ vanha hinta oli jopa 126€. Upeaa, koska nyt voin tarjota näitä loistavia tuotteita vieläkin edullisemmin..:) Varsinkin näin talven lähestyessä on hyvin tärkeää hoitaa ja suojata ihoa. Kaikki Anubis sarjan tuotteet ovat hyvin imeytyviä,korkea laatuisia ja erityisen hoitavia ja jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti omat ihanat tuotteet.. Lisää vinkkejä ihonhoitoon voi kysyä Kosmetologiltamme Miialta.



Eilen oli kiireinen päivä ja ilta huipentui ensimäiseen Ladies Night tapahtumaan. Mukana hiuksia ja meikkejä olivat hääräämässä Umppu, Eve ja Tuija. Meille on mahdollisuus tulla pienellä porukalla (min5 hlö) viettämään "etkoja". Laitamme hiukset ja meikit juhlakuntoon. Hinta on per henkilö 50e. Tässä hieman maistijaisia illasta.








Vielä on muutamia iltoja vapaana. Jos kiinnustus heräsi, niin soittoa PRIMEEN tai s-postia umppu@hotmail.com
Meillä on saatavilla itseruskettavien "Mersu". Solglon itseruskettava spray. Tuote tulee tulee tasaisena suihkuna, eikä jätä raitoja. Spray suihkutetaan suhkun jälkeen puhtaalle iholle. Jos iho on kuiva laita kosteusvoide tuotteen alle. Kuivuu todella nopeasti, ei haise, ei jätä ihoa oranssiksi, rusketus on todella luonnollinen, eikä tahraa vaatteita. Saatavilla on 2 eri tummuutta. Ei tarvitse hanskoja eikä sprayta saa levittää. Nopea helppo ja varma. Lisäksi tuotetta on saatavila voiteena. Tuotteessa on mukana apuväri, eli sitä laittaessa näet minne ainetta olet jo laittanut.  Hinta on 25e pullo/tuubi.

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti